Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

LAATULUPAUS

 
Joukkoliikennelain § 48 mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus
 1. Tarjottavat liikennepalvelut
  Koivuranta Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä Keski-Suomessa ja Kuopion alueella sekä pikavuoroliikennettä reitillä Jyväskylä-Kuopio. Tarjoamme myös tilausajopalveluja sekä kotimaassa että ulkomaille.
 2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen
  Reiteistä ja aikatauluistamme saa tietoa painetuista aikatauluistamme ja Matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi.
 3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat
  Palvelusopimusasetuksen mukaisesti harjoitetussa liikenteessä hyväksymme kertalippujen lisäksi kaikki Matkahuollon lipputuotteet.
 4. Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen
  Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisiin informaatio- ja lippujärjestelmiin.
 5. Käytössä olevat ajoneuvot
  Käytössämme on 20 linja-autoa, paikkaluvuiltaan 14-59 paikkaisia. Useimmissa autoissamme on varusteina ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt ja alkolukko.
 6. Asiakastyytyväisyys ja palautteet
  Asiakaspalautetta otetaan vastaan sähköpostilla, puhelimitse ja henkilökunnan välityksellä.
 7. Valitusten käsittely, hinnan palautus ja vahingonkorvaukset
  Palautteisiin annetaan vastaus 5 työpäivän kuluessa. Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme koituvan välittömän haitan. Korvauksesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.
 8. Vammaiset ja liikuntarajoitteiset matkustajat
  Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikennerajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan.


Koivuranta Oy, Jokirannantie 210, 44300 KONNEVESI, Puh. 014 552551

  näytä normaaliversio » Ylös